אני מאשר לקבל חומרים פרסומיים מ"עולם אחר" לכתובת המייל שלי

טנזניה מציעה את אחת ממערכות החיים העשירות והמורכבות ביותר בכדור הארץ.

המסלול שלנו נבנה מתוך ניסיון של אלפי סיורים, והוא מדויק לרמת היום והעונה כדי למקסם את סיכויי התצפית על טורפים, פרסתנים ובעלי כנף נדירים. דגש מיוחד ניתן לשני יסודות דרמטיים בלב הסוואנה: נדידת הגנו והזברות העצומה, שהיא מהתופעות הבולטות בעולם החי, והחתולים הגדולים – האריות, הנמרים והצ’יטות – שכל מפגש איתם הוא רגע של חסד ועוצמה.

השילוב בין תכנון מדעי, הפקה לוגיסטית מורכבת ותשומת לב לפרטים הקטנים, הופכים את הספארי בטנזניה לאבן דרך אמיתית לחובבי טבע ותרבות כאחד. כאן לא תמצאו תיירות גנרית. תמצאו הפקה איכותית, קבוצות קטנות )או טיול פרטי( ומסע שכולו תוכן, דיוק וחוויה.


מה מיוחד בטיולי שומרי מסורת עם עולם אחר:

  • איש לוגיסטיקה האחראי על הכנת שלוש אורחות כשרות ביום

  • כלי אוכל ובישול כשרים (חלבי ובשרי)

  • בשר כשר המובא מהארץ בתנאי קרור מיוחדים

  • מסלול מותאם לשומרי מסורת - שמירת שבת מנוחה באזור בו ניתן לקיים סיורים רגליים

 

הנדידה הגדולה - שלבי מפתח לאורך השנה

  • ינואר-מרץ: המלטות הגנו בדרום הסרנגטי – אלפי עגלים נולדים מידי יום, וסביבם פעילות טורפים מוגברת

  • אפריל-מאי: עונת גשמים קלה – המישורים מתכסים ירוק, העדרים מתכנסים במספרים עצומים במרכז השמורה

  • יוני-אוגוסט: העדרים נעים צפונה, חציית נהר הגרומטי במערב, נהר המארה מתחיל להתמלא בעדרים

  • ספטמבר-אוקטובר: שיא החצייה בצפון סרנגטי – מראות בלתי נשכחים של גנו וזברות שועטים אל מימי נהר המארה

  • נובמבר- דצמבר: חזרת העדרים למרכז סרנגטי – המלטות הזברות אלפי פרטים על פני המישורים הפתוחים, ותצפיות מלאות תנועה במרכז ובדרום השמורה

 

הסטנדרט של עולם אחר

  • טיסה ישירה סגורה – ללא קונקשנים, חוסכת זמן ומתח

  • ליווי לוגיסטי ותפעולי מישראל וטנזניה 24/7 – קב״טים, רפואה ומענה תפעולי וטכני זמין בכל שעה

  • רכבי ספארי מתקדמים – כל מטייל עם חלון אישי, שקעי טעינה, מקרר ו-Wi-Fi

  • ארוחות שטח מוגשות כהלכה – בפריסה מסודרת בטבע, עם כלים והגשה איכותית (לא קופסאות)  

  • ערכת ספארי מתנה – תיק יום איכותי, חולצה מעוצבת וממותגת, מגדיר חיות, סט מפות ואפליקציה ייעודית


הקונספט של עולם אחר - לא רק טיול, שיטה שלמה

הטיול הזה לא מבוסס רק על בחירת שמורות ומלונות – אלא על שיטת עבודה סדורה, רב-שכבתית, שמטרתה אחת: לאפשר למטייל לחוות את אפריקה ברמת התצפית, הבטיחות, הנוחות והעומק הגבוהים ביותר שניתן.

  • הלודג׳ים – הלינה נבחרת לפי מיקומי העדרים ולא לפי הזמנות גנריות. כל לודג’ ממוקם לפי דינמיקת הנדידה,
    נגישות לצירי תנועה קריטיים, ויכולת לצאת ליום ספארי שלם מבלי לבזבז זמן על נסיעות מנהלתיות.

  • הג׳יפים - רכבי שטח ייעודיים לספארי - טויוטה לנד קרוזרעם מקסימום שישה מטיילים בג׳יפ.כל מטייל יושב ליד חלון ומעבר. הרכבים כוללים: שקעי טעינה, Wi-Fi, מקרר אישי, וגג נפתח כפול.
         הנהגים-מדריכים המקומיים מוסמכים ומנוסים, ודוברים אנגלית רהוטה.

  • המטוסים - טיסות פנים עם צוותי Bush Pilots מנוסים, תחזוקה בתקן בריטי ובציוד מותאם לשטח.מעבר לחיסכון בזמן - הטיסות הן חווית נוף בפני עצמה: מבט מהאוויר על נהרות, עדרים וסוואנה אינסופית.

  • המדריכים – הטיול מודרך על ידי מדריך ישראלי מצוות עולם אחר, האחראי להובלת הקבוצה, להדרכה העיונית והמעשית, ולגיבוי בכל שלב.בנוסף: בכל רכב מדריך-נהג מקומי מוסמך ובוגר אקדמיה לטיולי טבע.
         טיולים פרטיים מודרכים ע״י מדריך-נהג מקומי מהצוות שלנו בטנזניה.

 

תפעול, ביטחון, רופאה ומודיעין ספארי 24/7 - מה שקורה מאחורי הקלעים

מאחורי כל רגע שקט בטיול, עומדת מערכת שלמה שמוּנעת בזמן אמת, בארץ ובשטח - זו מערכת הפעלה חיה, המיועדת לתת מענה בזמן אמת, ולהבטיח רמה תפעולית יוצאת דופן.

  • רופא ישראלי בשטח - רופא משלחת מקצועי, המאובזר לטיפול בשגרה ובחירום. הרופא זמין לכל צורך רפואי במהלך הטיול, ומספק גיבוי ישיר בהתמודדות עם מקרי חירום, כולל תיאום והפעלה מול חברות הביטוח במקרה הצורך להטסה רפואית.

  • קצין ביטחון קרקע בשטח- קב״ט ישראליאחראי על מערך הביטחון והקשר עם גורמי שטח מקומיים. פועל בהתאם לנהלים ולתקנים שנקבעו מראש בישראל. מלווה את התכנון והביצוע מיום ההמראה ועד הנחיתה חזרה.

  • קצין ביטחון תעופה – קב״ט תעופה ישראלי האחראי לקיום נהלי הבידוק והאבטחה בשדה התעופה הבינלאומי, בהתאם לתקני ביטחון תעופה ישראליים באישור והנחיית הממל״ת (המערך הממלכתי לביטחון תעופה).

  • מנהל אופרציה בשטח - איש הקשר הראשי מול הנהגים, הלודג’ים, הטייסים ושאר הגורמים בשטח. מתאם פתרון תקלות, מענה מידי וליווי בשגרה ובחירום. נמצא בקשר ישיר עם המדריך הישראלי וצוותי הקרקע.

  • מוקד שליטה ובקרה - מוקד המופעל על ידי הנהלת החברה, מלווה את הפעילות בזמן אמת. המוקד עוקב אחר מיקום הג׳יפים, מזג האוויר, שביעות רצון ותיאומים לוגיסטיים ומספק מענה מידי לכל צורך שעולה מהשטח.

  • מערך טכני בשטח – מוסך נייד, מכונאים ורכבים חלופיים - במקרה של תקלה, עיכוב או צורך בחילוץ, עומד לרשותנו מערך טכני מלא הכולל מוסך שטח נייד, צוות מכונאים מיומן ורכבים חלופיים. הכול מתופעל בשטח עצמו, באופן מיידי ובסטנדרט                  שמבטיח המשכיות חלקה של הטיול - ללא תלות בגורמי חוץ.

  • מוקד מעקב תנועת בעלי חיים – מידע שטח למדריכים ונהגים - כחלק מהתפעול השוטף, אנו מפעילים מוקד איסוף מודיעין סביב תנועת העדרים, חתולים גדולים ותצפיות מרכזיות בשטח. המידע נאסף ממדריכים, נהגים טייסים ומקורות נוספים.                    המידע מתעדכן בזמן אמת - כדי לכוון את הנהגים בשטח לנקודות העניין החמות ביותר בכל יום, ולמקסם את סיכויי התצפית
          והחיבור לטבע.

תנאי מזג האוויר בטנזניה - בין קו המשווה לרמות הירוקות

השילוב בין הקרבה לקו המשווה והגובה שבו נעים רוב ימי הטיול (1,000–2,400 מטר מעל פני הים), מייצר מזג אוויר נעים לאורך כל חודשי השנה: ממוזג טרופי, יבש, ומרענן.

תנאים כלליים:

לחות נמוכה – בין 30% ל-40% ברוב ימות השנה

טמפרטורות ביום – בין 25 ל-28 מעלות צלזיוס

טמפרטורות בלילה – בין 12 ל-18 מעלות צלזיוס

הבקרים לעיתים קרירים ונעימים מאוד, עם אוויר צלול ושמים בהירים. אחר הצהריים יכול להיות חמים, אך כמעט תמיד מלווה ברוח קלילה שמרככת את החום.
בלילה מזג האוויר קריר ונעים, ולעיתים מצריך מעיל קל או סווטשרט.

העונות הקצרות של הגשם (נובמבר-דצמבר ואפריל-מאי) מוסיפות מימד של ירוק, דרמה ומראות מרהיבים של עננים ותאורה רכה - מבלי להפריע כלל לקצב הטיול.


יום 1 (יום א׳) | תל אביב - נמל התעופה קילימנג'רו - טיסה פנימית לשמורת סרנגטי

בוקר מוקדם, נמל התעופה בן-גוריון. קו ישיר פרטי בהפעלתנו מחבר בין המזרח-התיכון ללב אפריקה. בשעות הצהריים ננחת בשדה התעופה קילימנג'רו - נמל תעופה שקט בלב נוף ירוק, למרגלות הר הקילימנג׳רו. מרוחק מהמולת הערים הגדולות, ומהווה שער גיאוגרפי ותחושתי לעולם אחר.

מיד בתום הסדרת היתרי הכניסה לטנזניה, נצא מטרמינל הטיסות הנכנסות ונעבור אל טרמינל הטיסות היוצאות, שם נעלה על המטוס שיקח אותנו אל לב שמורת סרנגטי.

עם הירידה מהמטוס נפגוש את המדריכים שלנו ונצא לספארי ראשון בשמורה בה הטבע הפראי נמצא בכל פינה.

ארוחת ערב ולינה ב- Serengeti Serena Lodge או דומה ברמתו | מרכז שמורת הסרנגטי.

 

יום 2 (יום ב׳) | שמורת סרנגטי - בין כוח, מהירות ואלגנטיות: עולם החתולים הגדולים (מרכז הסרנגטי)
היום נעמיק בעולם של שלושת הטורפים המובילים של שמורת סרנגטי - האריה, הנמר והצ’יטה, שלכל אחד מהם אסטרטגית צייד שונה, גבולות שונים וסגנון חיים מובחן.

האריות פועלים כקבוצה:  זוהי החיה היחידה ממשפחת החתוליים שמתנהלת כקהילה. הם מגִנים על טריטוריה ברורה בשטח של עשרות קמ״ר, עם היררכיה פנימית יציבה ולעיתים אכזרית. ננסה לזהות פרטים בוגרים וצעירים ולהבין את דינמיקת הגורים, ציד קבוצתי וחילופי שליטה בין זכרים.

הנמרים, לעומתם, שומרים על טריטוריות מבודדות ומסתמכים על התגנבות, הסוואה, ועצמאות מוחלטת. קשה למצוא אותם אך כשרואים נמר על עץ או בצל סלע, זהו רגע של יוקרה.

הצ’יטות קלות גוף וזריזות, נעות לרוב באזורים פתוחים, מחפשות טרף קטן עד בינוני, ובעיקר נמנעות ממפגש עם טורפים גדולים מהן. לרוב הן פעילות יותר בשעות הבוקר ואחר הצהריים.

ביום זה ננוע עם עיניים פקוחות וממוקדי מטרהונשתמש בכלי התצפית שלנו, בהובלת הצוות המקומי והישראלי, כדי לנסות ולפגוש את מלכי הסוואנה - כל אחד בשטחו.

ארוחת ערב ולינה ב- Serengeti Serena Lodge או דומה ברמתו | מרכז שמורת הסרנגטי.


יום 3 (יום ג׳) | שמורת סרנגטי: שיירות הנדידה – דינמיקת התנועה של מיליונים (מרכז סרנגטי)
נדידת הגנו אינה אירוע – היא תהליך מתמשך, מחזורי, עצום בהיקפו. מדובר בתנועה של מעל לשני מיליון בעלי חיים – בראשם גנו כחול, המלווים בזברות, אנטילופות תומסון, אלנד, ולעיתים גם ג׳ירפות ובאפלו. בעלי החיים הללו נעים במעגל שנתי של מאות קילומטרים בין דרום ומרכז סרנגטי לאזור המארה בצפון סרנגטי, מונעים מדחף אבולוציוני שקושר בין מים, עשב טרי, והישרדות.

הגנו, שאינם (בטעות?) נחשבים לחיה אינטליגנטית במיוחד, מסוגלים בכל זאת לנווט לפי ריח הגשם, לפי תנאי הקרקע, ולעיתים אף בעקבות מעוף הציפורים. הם יוצרים שיירות אינסופיות, מתפתלות, שמתארגנות ונפרמות כל הזמן. כל פרט נע על פי תחושת ריח, קרקע או תגובה סביבתית, יחד הם יוצרים תנועה קולקטיבית מדויקת – בלי פיקוד, בלי תיאום, ובלי לעצור.

במהלך היום נרד לעמקים, נעלה לתצפיות מגבוה, ונעקוב אחרי הדינמיקה של העדרים בזמן אמת. נבחין במיקומים השונים של בעלי החיים – הזברות שמובילות, הגנו שבלב התנועה, והאנטילופות הקטנות שנמצאות בשוליים. לעיתים תיראה תנועה דרמטית, ולעיתים רק ציפייה שקטה, סימנים מקדימים של מה שעשוי להתרחש ביום הבא.

זהו יום של התבוננות – לא רק כדי לראות, אלא כדי להבין.

ארוחת ערב ולינה ב- Serengeti Serena Lodge או דומה ברמתו | מרכז שמורת הסרנגטי.


יום 4 (יום ד׳) | קלדרת נגורונגורו - ירידה אל ליבה של מערכת אקולוגית סגורה - מרכז שמורת סרנגטי
היום ניפרד מסרנגטי ונמשיך אל אחת מנקודות השיא של המסע - קלדרת נגורונגורו. מדובר במכתש געשי עצום, תוצאה של קריסת הר געש קדום, שיצר מעין ״קערת ענק״ בקוטר של כ-20 קילומטרים. הדפנות התלולות שסוגרות על הקלדרה משמרות בתוכה עולם ביולוגי סגור, עשיר, ובלתי רגיל - מעין “מעבדה חיה” של טבע אפריקאי בתנאים מושלמים.

נרד בנסיעה קצרה אך תלולה אל קרקעית המכתש - ירידה אל תוך טבע בלתי מתווך. נעביר את היום בשטח בתצפית על אוכלוסיות בעלי החיים המקומיות: פילים בוגרים, תאו אפריקאי, אריות נחים בעשב, צבועים מחכים להזדמנות, ואולי עם קצת מזל נראה את הקרנף השחור, הנדיר כל כך.

היופי בנגורונגורו הוא לא רק בכמות אלא גםבקרבה. בעלי החיים רגילים לנוכחות רכבים ממש כאילו הם חלק מהמערכת האקולוגית. הדבר מאפשר תצפיות ארוכות, עמידה שקטה, וצפייה במערכות יחסים, חיזור, תוקפנות, והורות, כל זאת ממרחק של מטרים ספורים.

את ארוחת הצהרים נסעד באחת מנקודות השטח הקסומות, לצד אגם בלב הקלדרה בו שוהים היפופוטמים ומעלינו חולפים שקנאים ועופות דורסים.

בתום הסיור נמשיך אל הלודג׳ בו נלון הלילה.

ארוחת ערב ולינה ב- Manyara Serena Lodge או דומה ברמתו.

 

יום (יום ה׳) | מהסבך ובקתות הבוץ ועד בתי הלבנים האדומות - מסע אנתרופולוגי לשבטים החיים מחוץ לזמן.

בין גדותיו של אגם אייסי למדרונות הרמים של צפון טנזניה שוכנים שני עולמות כמעט נשכחים - שבט ההדזבה ושבט הדטוגה. בביקור זה נצא למסע בזמן, אל תרבויות החיות מחוץ להגדרות של הקיום המערבי.

נתחיל את הבוקר עם שבט ההדזבה - קבוצת ציידים-לקטים שעד היום מתקיימת ממזון שמספקת להם הסביבה - פירות, שורשים, ודבש - לצד צייד יומיומי של ציפורים, אנטילופות קטנות, בבוניםוזוחלים. נצטרף אל הגברים בשעות הבוקר לסיור שקט ודרוך בין השיחים והעצים, נלמד על טכניקות מעקב, חידוד חושים וקשרים בין-דוריים. ההדזבה מדברים בשפת קליקים עתיקה ומקיימים חברה שוויונית ובלתי-היררכית כמעט לחלוטין.

נמשיך לביקורבכפר של בני שבט הדטוגה - קבוצה רועית-נוודית עם התמחות בנפחות מסורתית וסגנון חיים שורשי. נצפה בגברים מפעילים כבשן פתוח ליציקת ראשי חיצים ונשים המקשטות את פניהן בצלקות סימטריות - מסורת קישוט ייחודית הנישאת בגאווה מדור לדור. כאן נבין איך זהות אתנית מתעצבת דרך חפצים, טקסים, ושפה חזותית.

משבט דטוגה ניסע אל מניאטה מסאית אותנטית. זהו כפר הבנוי בצורת עיגול, מוקף בבקתות בוץ וקש בו נוכל לשוחח עם תושבים מקומיים ונלמד כיצד שבט המסאי שומר על אורח חיים רועי-נוודי מסורתי, תוך התאמה חלקית לעולם המשתנה סביבו.
הביקורים יתקיימו תוך תיאום מוקפד, באווירה של כבוד הדדי ולמידה.

ארוחת ערב ולינה ב- Manyara Serena Lodge או דומה ברמתו.


ימים 6-8 (ו׳-א׳)| ארושה - ומהשמיים, אל חופי זנזיבר

הבוקר ניסע אל העיר ארושה, ממנה נמריא אל האי זנזיבר.

ננחת בזנזיבר ונתמקם באי הטרופי שמסמן את שלב המנוחה והשלווה של המסע – בין עצי קוקוס, רוחות אוקיינוס, וטעם חדש של אפריקה.
אחרי ימי ספארי אינטנסיביים, זנזיבר הוא המקום שבו הקצב והערך המוסף מאט. האי, שבעבר שימש כצומת דרכים בסחר הבינלאומי של תבלינים, זהב ועבדים, שומר עד היום על ניחוח מסקרן של תרבויות מעורבות - ערבית, אפריקאית והודית.

אבל בפועל, עיקר מה שיש לזנזיבר להציע נמצא דווקא בפשטות: חופים לבנים אינסופיים, אוקיינוס טורקיז שמתחלף בגווניו עם הגאות, ורוח קלה שמרככת את כל מה שהיה.

זהו המקום שבו הקסם האמיתי טמון בעצירה - לא ברשימת אטרקציות. אפשר לטייל, לצלול, לבקר בשווקי התבלינים או בעיר סטון טאון – אבל זו אינה מהות המקום. זנזיבר נועדה למנוחה. להאטה. לפסק זמן אפריקאי מהחיים.

במחצית החופשה נצא בבוקר לשייט אל השמורה הימית מנמבה - אי קטן ומוגן בעל ריף אלמוגים מרהיב. נשוט בלב האוקיינוס בחיפוש אחר להקות דולפינים חופשיים, ובמידה שיתאפשר, נרד למים לצפייה קרובה אך מכבדת. לאחר מכן נעגון בסמוך לריף ונצא לשנירקול מעל שונית צבעונית ועשירה, בין דגי שונית, אלמוגים רכים, ורגעים של שקט מתחת לפני השטח.

אירוח ולינה (3 לילות) ב-Neptune Pwani Resort & SPA (או דומה ברמתו) על בסיס הכל כלול

לרשימת הסיורים המומלצים בזנזיבר>>


יום 9 (יום ב׳) | זנזיבר (Zanzibar) - סיום רגוע למסע גדול - תל אביב

הבוקר נפתח בנינוחות – עוד טבילה באוקיינוס, הליכה על החוף או פשוט זמן שקט מול קו אופק אינסופי. זהו סיום עדין, כמעט שקט, לטיול שהיה כולו תנועה, טבע, עומק וגילוי.

בהתאם לשעת הטיסה ניפרד מזנזיבר ונצא אל שדה התעופה בזנזיבר ונחל את דרכנו חזרה ארצה.

21/06/2026
29/06/2026
9
מודרך בעברית | טיסה ישירה
מחיר לאדם בחדר זוגי: 6650  $
תוספת לחדר יחיד: 750  $
מדריך הטיול:  יעודכן בקרוב

הנחה לילד עד גיל 11.99 בחדר עם שני מבוגרים: 600 $
הנחה לילד עד גיל 11.99 בחדר עם מבוגר אחד:   400 $
 הנחה לילד מגיל 12 עד גיל 13.99בחדר עם מבוגר: 
$250

  • טיסה בינלאומית ישירה מהארץ לטנזניה וחזרה
  • טיסות פנימיות בהתאם למפורט במסלול
  • נהגים/מדריכים מיומנים דובר אנגלית מצוות "Another World" בטנזניה
  • מפגש הכנה בהנחיית מדריך הקבוצה כשבוע לפני היציאה
  • מלווה כשרות לוגיסטי
  • תוספות מזון כשרות 
  • מדריך ישראלי מיומן מצוות ״עולם אחר״
  • טנזניה - סיורים בשמורות ללא הגבלת ק"מ
  • מגדיר בעלי חיים
  • סט מפות דיגיטלי
  • רכבי שטח- 4X4 טויוטה לנדקרוזר, שמונה מושבים-שישה מטיילים. ביטוח מלא לרכבים 
  • לודג’ים מהשורה הראשונה, הממוקמים בלב השמורות
  • ביטוח בריאות ומטען למטיילים עד גיל 76 באמצעות הראל חברה לביטוח, בשיתוף עם עולם אחר 
  • הנפקת המסמכים הדרושים לויזה מראש
  • אשרת כניסה ($50) לטנזניה
  • מים מינרלים במהלך הספארי
  • מיסי נמל וביטחון
  • טיפים לנותני השירות המקומיים בטנזניה
  • לינה בזנזיבר במלון המצוין (או דומה ברמתו)
  • העברות משדה התעופה למלון בזנזיבר וחזרה
  • הוצאות אישיות
  • ביטוח בריאות ומטען למטיילים מגיל 76 ומעלה
  • טיפים לנותני השירות המקומיים בזנזיבר
  • החל מ-1 באוגוסט 2023, כל האורחים מחויבים במס מטעם הרשויות בזנזיבר. התשלום מתבצע ישירות במלון
  • החל מ-1 באוקטובר 2024 כל התיירים הנכנסים לזנזיבר מחוייבים לעשות ביטוח ממשלתי.
    >>אתר תשלום ביטוח בזנזיבר
  • מספר המקומות מוגבל
  • קבוצה מודרכת בעברית 18 עד 24 מטיילים
  • החל מ-1.8.23, כל האורחים מחויבים במס לינה מטעם הרשויות בזנזיבר, אותו יש לשלם במלון.
  • החל מאוקטובר 2024 כל האורחים מחוייבים בביטוח ממשלתי עם כניסתם לזנזיבר. את הביטוח ניתן לעשות ולשם באינטרנט
  • חיסונים - יש לפנות ללשכת הבריאות המחוזית לקבלת החיסונים המתאימים
  • יתכנו שינויים במסלול, זמני יציאה או סדר המסלולים שאינם בשליטת החברה
  • כל שינוי במחיר הטיסות יגרום לשינוי במחיר הנוסע
  • התשלום בשקלים/מט"ח, לפי שער הדולר המחאות והעברות גבוה ביום התשלום ויבוצע לפני מועד היציאה
  • יש צורך בשלושה דפי דרכון ריקים לפחות
  • על הדרכון להיות בתוקף של 6 חודשים לפחות ממועד החזרה ארצה
  • המסלול מתבסס על טיסות ישירות המופעלות ע"י חברת התעופה, הפעלתן ולוחות הזמנים שלהן אינם בתחום האחריות של "עולם אחר"

דמי ביטול טיסה - לפי תנאי חברת התעופה לאחר כרטוס. בטיסת צ׳רטר - 100% דמי ביטול מרגע ההזמנה.
דמי ביטול עבור שירותי קרקע – ייגבו לפי תקנון חברת עולם אחר על פי הפירוט:
  • ממועד ההרשמה ועד 60 ימי עבודה לפני מועד היציאה לטיול – ייגבו דמי טיפול על-סך 100 $ למטייל
  • 45-59 ימי עבודה לפני מועד היציאה לטיול- ייגבו 15% מעלות שרותי הקרקע
  • 30-44 ימי עבודה לפני מועד היציאה לטיול- ייגבו 25% מעלות שרותי הקרקע
  • 15-29 ימי עבודה לפני מועד היציאה לטיול- ייגבו 50% מעלות שרותי הקרקע
  • 14-8 ימי עבודה לפני מועד היציאה לטיול- ייגבו 75% מעלות שרותי הקרקע
  • 7 ימי עבודה לפני תאריך היציאה - ייגבו דמי ביטול בגובה 100% מעלות הטיול
מטיילים יקרים, נשמח לקבל פניות באמצעות הטופס או בטלפון 1-700-708-999

*שדות חובה